Despre noi, UNICEF

Suntem cea mai mare organizatie pentru copii, recunoscuta si respectata la nivel mondial pentru experienta sa in domeniul drepturilor copilului si finantata exclusiv prin contributii voluntare.

Din 1991, UNICEF lucreaza in Romania alaturi de Guvern, societatea civila, mass-media, sectorul privat si alti parteneri nationali si internationali, pentru a se asigura ca toti copiii merg la scoala, au acces la servicii de sanatate si sunt protejati impotriva violentei, neglijarii, abuzului, exploatarii si HIV/SIDA.

UNICEF implementeaza cele mai bune practici globale in vederea consolidarii sistemelor si serviciilor de sanatate, educatie si protectie a copilului si a inzestrarii familiilor cu cunostintele necesare pentru a avea mai bine grija de copiii lor.

UNICEF mobilizeaza resurse prin realizarea de parteneriate cu sectorul privat, mass-media si persoane fizice, pentru a imbunatati viata copiilor din Romania si din intreaga lume.

Detalii pe www.unicef.ro

Cum faci primii pasi?

Rolul tau ca Mesager UNICEF este foarte important. De aceea, cautam tineri motivati, energici si dornici sa prezinte munca UNICEF unui numar cat mai mare de oameni si sa-i convinga sa sustina financiar activitatile, in beneficiul copiilor. De ce? Pentru ca impreuna oferim tuturor copiilor un viitor mai bun. Si nu-ti face griji, te vei descurca de minune pentru ca nu esti singur in aceasta misiune. Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a avea succes. In plus, alaturi de ceilalti colegi si echipa UNICEF, vei avea parte de o experienta de invatare care sa te ajute sa faci primii tai pasi catre un viitor de succes.

Ce castigi?

a. Experienta de a interactiona cu diverse tipuri de oameni si de a-ti dezvolta abilitatile de comunicare, persuasiune si negociere. Adica exact acele abilitati care te vor ajuta pe viitor sa iti deschizi propria afacere, sa obtii o marire de salariu sau pur si simplu sa-ti faci prieteni noi. In plus, experienta castigata intr-o organizatie recunoscuta la nivel international iti va prinde foarte bine la CV si la o viitoare angajare.

b. Contribui la un viitor mai bun pentru copiii din Romania si din intreaga lume si ai posibilitatea sa faci un lucru care chiar te motiveaza.

c. Esti recompensat pe masura efortului, seriozitatii si implicarii depuse, cu posibilitatea de avansare si bonusare.

d. Si, nu in ultimul rand, iti vei face o multime de prieteni noi in cadrul echipei.